Wat is Stapp.in?

Als je auto stilstaat, blijft hij geld kosten. Denk aan verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en schade. Ga zelf maar eens na hoeveel dagen in de week jouw auto alleen maar geld kost en niets oplevert… dat kan slimmer! Met flexibele mobiliteit: met Stapp.in!

Stapp.in is een autodeelconcept: zoveel auto als je nodig hebt!

Wat is Stapp.in?Stapp.in is in 2014 opgericht door autobedrijf Brandsen in Barneveld, en is ontstaan vanuit de gedachte dat autogebruik in veel gevallen slimmer is dan autobezit.
De gedachte achter Stapp.in is daarom eenvoudig: wel de lusten, niet de lasten. Je gebruikt een auto, mobiliteit, wanneer het nodig is. Daarmee is je (tweede) auto overbodig, omdat je via Stapp.in auto’s deelt. Het concept is bedoeld voor stedelijke gebieden, echt voor álle inwoners.

Auto om de hoek

In de gebieden waar Stapp.in actief is, staat in diverse wijken op een parkeerplaats een Stapp.in deelauto klaar voor gebruik. Het werkt heel simpel: even reserveren via de app, en rijden maar!

Je betaalt een klein bedrag per uur voor het gebruik, omdat de vaste lasten van de auto door andere gebruikers (jouw buren) worden gecompenseerd.

Lees hier hoe je de auto reserveert, opent en sluit met de app:

Hoe werkt Stapp.in?