Auto delen

Stapp.in Veenendaal

In Veenendaal en omstreken is Van Leeuwen Auto's het aanspreekpunt voor Stapp.in. Je kunt bij ons terecht met al je vragen! Kom gerust eens langs om door te praten of autodelen met Stapp.in ook wat voor jou is.

Stapp.in Veenendaal
Stapp.in Veenendaal

Van Leeuwen Auto's
Familie van Leeuwen
 

Stapp.in Veenendaal

Industrielaan 10
3903 AB  Veenendaal

Stapp.in Veenendaal

0318 760 707
 

Stapp.in Veenendaal

veenendaal@stappin.nl
 


Openingstijden

Maandag:  08.00 - 18.00 uur
Dinsdag:  08.00 - 18.00 uur
Woensdag:  08.00 - 18.00 uur
Donderdag:  08.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  08.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 16.30 uur
Zondag:  Gesloten

Het is bij deze vestiging niet mogelijk om een reservering te maken met de zondag als start- of einddatum.


Beschikbare deelauto's in Veenendaal

Stapp.in Veenendaal

Stapp.in Stadsauto

5-deurs | 4-persoons
handgeschakeld | benzine

Stapp.in Veenendaal

Stapp.in Personenbus

5-deurs | 9-persoons
handgeschakeld | benzineGratis rijden met Stapp.in in Veenendaal

 

 

Interesse in autodelen in Veenendaal met Stapp.in?

Bel ons op 0318 760 707!


Auto delen in Veenendaal

Je bent lekker aan het rijden en je geniet van de natuur van de Utrechtse Heuvelrug…tot jouw auto het begeeft. Je ziet de kassa al rinkelen. Wéér die torenhoge kosten voor de reparatie aan je eigen auto. Stel je eens voor, dat je geen reparatiekosten meer hoeft te betalen. Maar dat je wel in een mooie auto kan rijden. Kies er dan voor om een auto te delen in Veenendaal met Stapp.in.

Een auto delen is voordeliger

Stapp.in is de autodeelformule voor particulieren en bedrijven. Rijd je niet meer dan 7.500 km per jaar? Dan is het financieel aantrekkelijk om een auto te delen in Veenendaal. Je betaalt namelijk alleen voor de momenten dat je de deelauto gebruikt. Zeg vaarwel tegen de kosten voor reparaties, onderhoud, verzekeringen en andere rompslomp. Stapp.in is dé oplossing om voordeling een auto te delen in Veenendaal.

De verschillen tussen een eigen auto en een deelauto

Er zijn veel verschillen tussen een eigen auto en een auto delen in Veenendaal. In tegenstelling tot je eigen auto, kun je ook eens in een andere type auto rijden. Dus heb je zin om een keertje in een luxe auto te rijden? Of toch juist een kleine boodschappenauto die je gemakkelijk kunt parkeren in de stad? Je rijdt ook altijd in een schone auto die je niet zelf hoeft te wassen. Alle verschillen zijn hier te vinden. Maar er is één overeenkomst, je kan de auto gebruiken op momenten dat jij de auto nodig hebt. Alleen betaal je niet maandelijks de vaste lasten!

Hoe werkt een auto delen in Veenendaal?

Heb je onverwachts de auto nodig? Maak je geen zorgen, je kunt de deelauto namelijk op elk moment reserveren. Ook al is dit maar een minuut van te voren. Wil je vandaag nog een auto delen in Veenendaal? Geen probleem! Het enige wat je nodig hebt, is onze app. Als je op de starttijd van je reservering bij de auto staat, dan open je de auto via de app. Je rijdt al in een deelauto voor maar €7 per uur. Stapp.in werkt met prepaid rijtegoed. Ben je benieuwd wanneer je al een auto kunt delen in Veenendaal? Download de app, reserveer een deelauto en rijden maar!

Ga jij een auto delen in Veenendaal?

Van Leeuwen Auto’s is het aanspreekpunt voor jouw deelauto. Je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen. Heb je nu al vragen? Neem gerust contact met ons op 0318 760 707. Een auto delen in Veenendaal was nog nooit zo aantrekkelijk!