Auto delen

Deelauto nodig?

Een deelauto is een auto die meerdere mensen gebruiken. Je kunt de auto gebruiken wanneer jij hem nodig hebt. De deelauto staat voor je klaar in de wijk of regio waar jij woont. Ideaal! Heb je nu een dure auto voor de deur staan, en gebruik je deze maar zelden? Maandelijks betaal je hier wegenbelasting en verzekering voor. Dat kan veel goedkoper! Met een deelauto van Stapp.in is dit probleem opgelost.

Hoe werkt Stapp.in?

Het is eigenlijk heel erg eenvoudig. Bij jou in de buurt staat een Stapp.in parkeerplaats waar de deelauto staat. Middels een app kun je de auto reserveren. Het reserveren van de auto is een fluitje van een cent. Heb je over een kwartier de auto al nodig? Geen probleem! Eenmaal gereserveerd, kun je de deelauto openen met behulp van de app. Het starten van de auto doe je met behulp van de startknop of met een dummysleutel. De dummysleutel ligt in het middenconsole van de auto.

Wat kost je auto nu?

Ben je momenteel in het bezit van een auto, maar heb je eigenlijk geen idee van de kosten? Via deze calculator kun je eenvoudig zien wat het bezit van een auto nu eigenlijk kost. Je zult zien dat het in veel gevallen een stuk voordeliger is om gebruik te maken van een deelauto!

Hoe werkt de betaling bij Stapp.in?

Ons systeem werkt op basis van credits. Prepaid-autorijden dus! 1 credit kost 7 euro en geeft het recht om de deelauto 1 uur te reserveren, met 15 vrije kilometers. Administratiekosten, borg of een starttarief doen wij niet aan. Ook ben je verlost van brandstofkosten! Wil je vooraf een inschatting van de kosten van onze deelauto? Via onze calculator is het eenvoudig inzichtelijk wat de totale kosten zijn voor een rit.

Huur eenvoudig een auto!Deelauto

Enthousiast over het concept van een deelauto? Probeer het zelf uit! Download onze app, registreer je en stap in één van onze deelauto’s! Voor vragen staan wij natuurlijk voor je klaar. Het is mogelijk ons telefonisch of per mail te bereiken. Bekijk al onze contactgegevens.