Auto delen

Auto delen Barneveld

In Barneveld is Autobedrijf Brandsen het aanspreekpunt voor Stapp.in. Je kunt bij ons terecht met al je vragen! Kom gerust eens langs om door te praten of autodelen met Stapp.in ook wat voor jou is.

Stapp.in Barneveld
Stapp.in Barneveld

Autobedrijf Brandsen
Henk en Sjaak Brandsen, Reinald Bronkhorst
 

Stapp.in Barneveld

Albert Plesmanstraat 34
3772 MN  Barneveld

Stapp.in Barneveld

088 575 0 575
 

Stapp.in Barneveld

info@stappin.nl


Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur
Zondag: Gesloten


Beschikbare deelauto's in Barneveld

Stapp.in Barneveld

Stapp.in Stadsauto

5-deurs | 4-persoons
handgeschakeld | benzine

uitgerust met o.a.:
airconditioning
radio/cd-speler met aux-ingang

Stapp.in Barneveld

Stapp.in MPV

5-deurs | 7-persoons
automaat | benzine

zeer compleet uitgerust met o.a.:
airconditioning
navigatie
parkeersensoren
radio/cd-speler met aux-ingang
 

Stapp.in Barneveld

Stapp.in Personenbus

5-deurs | 9-persoons
handgeschakelde | diesel

uitgerust met o.a.:
airconditioning
navigatie
radio/cd-speler
 


Gratis rijden met Stapp.in in Barneveld

 

 

Interesse in autodelen in Barneveld met Stapp.in?

Bel ons op 0342 751 100!


Auto delen in Barneveld

Zucht. Weer een rekening... En daar gaat de maandelijkse premie weer... Twijfel jij ook wel eens of jouw auto zijn maandelijkse kosten wel waard is? En of je niet beter een auto kunt delen in Barneveld? Dan heeft Stapp.in goed nieuws voor je! Bij Autobedrijf Brandsen neem je onze deelauto’s zo mee. App downloaden. Reserveren. En rijden maar!

Een auto delen in Barneveld is goedkoper

Rijd je minder dan 7.500 kilometer per jaar? Dan kan het interessant zijn om een auto te delen. Dan betaal je namelijk alleen voor de momenten dat je hem daadwerkelijk gebruikt. Dus vanaf nu geen maandelijkse afschrijvingen voor de wegenbelasting, verzekering of pechhulp meer! En ook de onvoorziene kosten van een auto kun je de rug toekeren. Dag reparaties! En tot ziens verplichte onderhoudsbeurten! Waarom start je niet gelijk met het delen van een auto in Barneveld?

Andere voordelen van een deelauto

Naast het financiële voordeel van een deelauto, is het vooral ook erg makkelijk. Ga je een auto delen in Barneveld? Dan hoef je nooit meer langs een tankstation om te tanken. Ook de wasstraat is verleden tijd. En je hoeft jouw huidige garage nooit meer van dichtbij te zien voor een onderhoudsbeurt. Gewoon rijden. Niets meer. En heb je dan toch pech of schade? Dan staat Stapp.in altijd voor je klaar.

Een deelauto van Stapp.in

Een auto delen in Barneveld? Dat kan! Bij Stapp.in rijd je vandaag nog in één van onze auto’s. En dat voor het lage bedrag van € 7 per uur. Vaarwel wegenbelasting! Vaarwel verzekering! En váárwel onverwachte reparatiekosten! Een kleine boodschappenauto, een busje of een luxe wagen nodig? Wij hebben ze allemaal voor je klaarstaan. Het enige wat je nodig hebt is onze app. En een rijbewijs natuurlijk. Ben je overtuigd, maar staat jouw eigen auto nog doelloos voor de deur? Bij ons kun je jouw auto inruilen voor rijtegoed!

Meteen een auto delen in Barneveld?

Heb je zo af en toe een auto nodig? Bijvoorbeeld omdat je boodschappen wilt doen? Maar heb je geen zin om er één aan te schaffen? Stapp.in biedt de oplossing! Wel de lusten, niet de lasten. Download nu onze app en reserveer één van onze auto’s. Liever even bellen? Neem dan contact op met ons aanspreekpunt bij Autobedrijf Brandsen op 088 575 0575. Een auto delen in Barneveld was nog nooit zo gemakkelijk!