Auto delen

Auto delen Almere

Stapp.in is sinds 2019 niet meer actief in Almere.

In Almere is JaVé Services het aanspreekpunt voor Stapp.in. Je kunt bij ons terecht met al je vragen! Kom gerust eens langs om door te praten of autodelen met Stapp.in ook wat voor jou is.

Stapp.in Almere
Stapp.in Almere

JaVé Services
Frans en Ellen Janssen
 

Stapp.in Almere

Postbus 22023
1302 CA  Almere

Stapp.in Almere

06 539 558 62
 

Stapp.in Almere

stapp-in@jave.nl
 


Beschikbare deelauto's in Almere

Stapp.in Almere

Stapp.in Stadsauto

5-deurs | 4-persoons
handgeschakeld | benzine


Gratis rijden met Stapp.in

Frans en Ellen Janssen zijn al maanden actief met Stapp.in in Almere. Vanaf maart 2017 zijn zij ook in Hilversum gestart met Stapp.in!

 

Interesse in autodelen in Almere met Stapp.in?

Bel ons op 06 539 558 62!


Een auto delen in Almere

Vraag jij jezelf af: hoe vaak gebruik ik nou eigenlijk mijn auto? En ben je alle rompslomp zat die het autobezit met zich meebrengt? Een auto delen in Almere met Stapp.in is voor jou de ideale oplossing. Het is gemakkelijker in gebruik dan het bezit van een eigen auto. Bovendien scheelt het torenhoge vaste kosten van je eigen auto. Een auto delen in Almere is de toekomst! Dus loop voorop een wees een trendsetter!

Is een auto delen iets voor jou?

Een deelauto gebruik je alléén op de momenten dat je hem daadwerkelijk nodig hebt, zonder dat je de auto zelf in bezit hebt. Een deelauto staat 24/7 voor je klaar. Waardoor je de auto op elk gewenst moment kan pakken. Het kan ook maandelijks veel geld schelen om een auto te delen nabij Almere. Heb je daarnaast een hekel aan het tanken van je eigen auto? Geen probleem! Wij zorgen voor het tanken van de deelauto. Denk je er serieus over na om een auto te delen in Almere? Kies dan voor het gemak van Stapp.in.

De werkwijze van Stapp.in

Wij hebben duizenden deelauto’s in Nederland staan. Je hoeft hem niet zelf op te halen want in Almere is de kans groot dat er één bij jou in de buurt staat. Alles gaat via de app, zoals het openen en sluiten van de auto. Ook de betaling van de rit verloopt via de app. Niet in het bezit van een smartphone? Niet getreurd! Je kan ook met een pas de auto openen en starten. Door een deelauto te reserveren weet je zeker dat je gebruik kunt maken van de auto. Een auto delen in Almere is dus gemakkelijk, snel en bovendien milieuvriendelijk.

Voordelen van een auto delen in Almere

Een auto delen in Almere heeft veel voordelen. Je hebt de auto niet in eigen bezit en dit brengt geen rompslomp met zich mee. Is dat niet een fijne gedachte? Bovendien bespaar je maandelijks veel geld, waardoor je meer hebt te besteden aan andere leuke dingen. De voordelen staan hieronder opgesomd:

  • Goed voor het milieu
  • Minder auto’s geparkeerd in de straat
  • Goedkoper dan een eigen auto
  • Stabiele kosten
  • Geen rompslomp
  • Snel antwoord op al je vragen bij Stapp.In 

Interesse om een auto te delen in Almere?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al over de A6 bij Almere rijden in één van onze deelauto’s? Je bent van harte welkom als autodeler! Download onze Stapp.in applicatie, maak een account aan en reserveer direct een deelauto in Almere. Ons aanspreekpunt in Almere is JaVé Services. Voor vragen kun je ons bellen via 088 575 0 575. Een account aanmaken is al genoeg om een auto te delen in Almere.