Auto delen

Auto delen met Stapp.in

Stapp.in is de autodeelformule voor particulieren én bedrijven.
Flink besparen én meer stabiliteit in de kosten, geen gedoe maar juist gemak, en de CO2-uitstoot beperken tot een minimum: het kan met Stapp.in!

De zakelijke rijder vindt alle informatie op de zakelijke website.


Autodeelconcept Stapp.in

De voordelen van Stapp.in

Geen onderhoud

Geen verzekering

Geen brandstof

Geen onvoorziene kosten

Wel flexibiliteit

Wel mobiliteit op maat

Wel besparing op autokosten

Wel verbetering van milieu


Bereken je autokosten!

Wanneer je hier je kenteken invoert, verzamelen wij alle relevante data om te bekijken
hoeveel je auto per maand kost.
WAAROM EEN AUTO BEZITTEN ALS JE EEN AUTO KUNT DELEN?

Stel je eens voor, je hebt een mooie, grote auto maar je gebruikt hem eigenlijk maar een aantal keer per week. Toch betaal je hetzelfde bedrag aan wegenbelasting en verzekering als wanneer je er 24 uur per dag in zal rijden. Best raar toch? Het zal toch super zijn als je betaald naar het aantal kilometers wat je rijdt. Of naar de tijd dat je daadwerkelijk gebruik maakt van de wegen? Dat vond Stapp.in dus ook. Daarom kun je nu heel voordelig een auto delen. Zo betaal je alleen de daadwerkelijk gereden kilometers en uren! Waarom zou je nog een auto kopen en duur onderhouden als je voordelig een auto kunt delen?!

WAT BETAAL IK NU VOOR MIJN AUTO PER MAAND?

Zit je serieus na te denken om een auto te delen met je buren? Maar zit je met de vraag wat je nu eigenlijk in de maand betaalt voor jouw auto? Zodat je dit bedrag kunt vergelijken met de kosten van een deelauto. Bereken snel een eenvoudig je precieze maandelijkse kosten voor jouw eigen auto. Vul het kenteken hierboven in en wij verzamelen alle relevante data die van belang zijn. Deze mobiliteitscheck geeft je een goed inzicht in wat je nu exact betaalt per maand voor een eigen auto. Bij een deelauto is dit niet van toepassing omdat je alleen de daadwerkelijke kilometers en uren hoeft te betalen!

EEN AUTO DELEN, HOE WERKT DAT?

Het is heel simpel! Bij jou in de wijk staat een speciale Stapp.in parkeerplaats waar de deelauto staat die je samen met je buren deelt. De auto die je deelt is verkrijgbaar in verschillende klassen. Denk hierbij aan een kleine deelauto, mpv, busje of een luxe wagen. Je kunt de deelauto openen door middel van een dummy sleutel die in de auto ligt. Natuurlijk wel zo gemakkelijk als je een auto wil delen.

AUTODELEN, REKENING DELEN?

Precies! Je gaat een auto delen en dus ook de rekening! Met Stapp.in betaal je de deelauto vooraf met rijtegoed. Eigenlijk een soort van prepaid-autorijden. Per uur betaal je maar € 7, daarbij ontvang je per gereserveerd uur 15 vrije kilometers. Voor extra kilometers betaal je een meerprijs van € 0,28 per gereden kilometer. Reserveer je de deelauto voor 2 uur? Dan ontvang je dus 30 vrije kilometers. Om een reservering te kunnen maken, heb je vooraf natuurlijk wel voldoende rijtegoed nodig op je account. Het rijtegoed kun je heel gemakkelijk aanschaffen in de Stapp.in app, deze kun je gewoon met iDeal afrekenen. Heb je dit gedaan, kun je een auto delen in jouw buurt!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN AUTODELEN?

Wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van een autodelen? Het is beter voor het milieu doordat meerdere mensen per dag de deelauto gebruiken. De auto staat dus véél minder stil dan jouw eigen auto. Daarnaast betaal je maandelijks natuurlijk geen vaste kosten voor je eigen auto. Autodelen is dus goedkoper dan autobezit! Je hebt wel de lusten van de deelauto, maar niet de lasten. Dit is natuurlijk wel zo fijn! Je kunt je saldo opwaarderen op momenten wanneer jou dat gunstig uitkomt. Dus zeg dag tegen hoge onvoorziene kosten. Bespaar door een auto te delen!

IN WELKE DEELAUTO KOM IK TE RIJDEN?

Wanneer je kiest voor een Stapp.in deelauto, kies je voor een jonge auto. Wil je een auto delen om boodschappen mee te doen? Of wil je een luxe auto delen? Stapp.in heeft voor ieder wat wils. Of het nou om een VW UP!, VW Multivan of een MPV gaat, allemaal beschikken deze deelauto’s over airco en cruise control. Ze zijn voorzien van een royale uitrusting om de autorit zo comfortabel mogelijk te maken voor jou! De modellen kenmerken zich door een prettig rijcomfort. De deelauto’s worden netjes onderhouden en het is vanzelfsprekend dat ook jij de auto weer netjes aflevert.

MEER WETEN OVER HET AUTODELEN?

Mocht je verder nog vragen hebben betreft het autodelen, dan horen wij dit graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 088 575 0 575 of per mail via info@stappin.nl. Je kunt natuurlijk ook met ons chatten door op het icoon linksonder op de homepage te klikken. Autodelen is gemakkelijk met Stapp.in!